Bardiensten

Bardienstreglement:

 1) Ieder lid van Smash wordt geacht minimaal twee bardiensten per jaar te draaien met ingang van het jaar dat je 19 wordt

2) Kun of wens je geen bardienst te draaien , dan kun je deze afkopen voor € 35,- per dienst, deze wordt automatisch afgeschreven

3) Heb je voor 1 maart van het desbetreffende jaar je bardienst niet ingevuld, dan ontvang je geen KNLTB pasje en mag je dus ook geen competitie en toernooien spelen. Je pasje wordt pas verstrekt, nadat de bardiensten alsnog zijn ingepland dan wel afgekocht.

4) Voor een aantal leden zijn er uitzonderingen gemaakt:
-   Voor senioren van 67 jaar en ouder zijn de bardiensten niet verplicht
-   Commissieleden hoeven maar 1 bardienst te draaien

5) Je kunt tot 15 dagen voor je bardienst nog de ingeplande datum wijzigen. Dit kan door eerst een derde dienst in te vullen en vervolgens de ingeplande bardienst waarop je verhinderd bent te verwijderen. 

6) Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervullen van je bardienst, maar wil je kort van tevoren alsnog je ingeplande bardienst afkopen, dan kan dit tot maximaal 2 dagen voor de ingeplande bardienst. Je dient dan zelf contact op te nemen met een van de betaalde bardiensten in de lijst hieronder. Zij kunnen dan eventueel uw bardienst overnemen tegen 40 euro per dienst. De afrekening dien je zelf onderling te regelen.

7) Indien je 24 uur van te voren wordt gebeld dat je bardienst niet doorgaat, wordt je verzocht zelf een nieuwe bardienst in te plannen.

8) Heb je een bardienst ingevuld maar kom je niet opdagen dan zullen we € 50,- in rekening brengen.

Kijk op onderstaande lijst voor het overzicht van leden die gebeld kunnen worden voor betaalde bardiensten.

 

betaalde bardiensten_dec 2018.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0164-258252

Smash Bergen op Zoom

Beukenlaan 12
4624 AE Bergen op Zoom