Jeugd

Kinderen die nog geen lid zijn van Smash kunnen starten met een Introductie Tennis Pakket (ITP). Een kennismaking van de tennissport waarbij de kinderen spelenderwijs leren tennissen. Daarnaast hebben wij al een aantal jaren het Tenniskids programma, waarin de kinderen op basis van leeftijd worden ingedeeld op kleur. Rood is voor de kinderen t/m 9 jaar die in op woensdagmiddag trainen, oranje t/m 11 jaar en groen t/m 12 jaar op de doordeweekse dagen. Het tennisprogramma wordt hier volledig op aangepast. Nieuw is training voor de allerjongsten: tenniskids blauw. Op het inschrijfformulier vind je deze opzet terug. Voor de kinderen vanaf 14 jaar zijn de trainingen meer gericht op techniek, tactiek en mentaal. Ook deze trainingen zullen op doordeweekse dagen gegeven worden op basis van beschikbaarheid van de kinderen.

Tweede training

Er bestaat de mogelijkheid tot het volgen van een tweede training. Hiervoor kan gekozen worden uit de hierboven onder 1. en 2. genoemde trainingsmogelijkheden. Hiervoor moet u wel het 

Introductie tennispakket
10 woensdag- of vrijdagmiddagen op de banen bij Smash kan je tennisles volgen om kennis te maken met tennis.  Deze lessen duren drie kwartier en worden gegeven in een groepje van zes kids.

Inschrijven kan via onze intranet site.

Meer informatie via Robert Wijnveen, e-mail: [email protected], telefoon: 06-53511294 .

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0164-258252

Smash Bergen op Zoom

Beukenlaan 12
4624 AE Bergen op Zoom