Baanreglement

Baanreglement

Het park is geopend van 08.30 uur tot 23.00 uur. Het clubhuis sluit een half uur later.

Een baan reserveren op ons digitale afhangbord is alleen mogelijk met een geldig KNLTB-pasje, dat op uw eigen naam staat.  Afhangen is alleen mogelijk indien u zelf op de baan aanwezig bent.

De speeltijd voor een enkelspel is 30 minuten en voor een dubbelspel 60 minuten (n.b.: 3 leden spelen 45 minuten). Aan het toegangspoortje leest men eerst de instructie, daarna kan men met tennisschoenen en gepaste kleding de baan betreden. Na elk gebruik van de baan, zijn de spelers verplicht om de baan met het sleepnet aan te vegen; daarna a.u.b. het sleepnet aan de haak hangen (dit i.v.m. de veiligheid).

 

In de zomermaanden (maart tot en met september) zijn baan 1 t/m 11 tot 18.00 uur beschikbaar voor zowel junioren als senioren. Na 18:00 uur zijn baan 1, 2 en 3 en indien nodig baan 4 beschikbaar voor de trainers. Baan 5, en indien beschikbaar, de trainingsbanen, zijn te gebruiken door jeugd en senioren. Na 18:00 uur zijn de banen 6 t/m 11 uitsluitend beschikbaar voor de senioren. Dagelden kunnen van 08:30 uur tot 18:00 uur gebruik maken van de banen. Bij evenementen kunnen zij ook in de avond deelnemen.

In de wintermaanden (oktober tot en met februari) zijn de banen 1, 2, 3 en 4 met voorrang beschikbaar voor onze trainers. Leden kunnen vervolgens aansluiten op baan 5 tot en met 11. Wanneer men in de avonduren tennist, kan men zelf de verlichting aandoen. Wanneer meer banen tegelijk moeten worden bespeeld, dan het licht met tussenpozen van 20 seconden aandoen. Minimaliseer het aantal te ontsteken lichten door een baan te selecteren die reeds verlicht maar onbespeeld is. Wanneer men als laatste de baan verlaat, dan graag het licht doven, ook in het halletje.

Alleen bij een hevige regenbui moet men de banen verlaten. Na 30 minuten kan men weer tennissen. In de winter, na een vorstperiode bij opdooi, eveneens bij ijzel en hevige sneeuwval kan en mag men niet tennissen. Volg de instructies op, die te vinden zijn bij de entree. De banen mogen niet gesleept worden om ze sneeuwvrij te krijgen.

De jeugdleden zijn vrij om te spelen op de minibanen, in de speeltuin en op de tafeltennistafel. Uitgesloten zijn andere (bal)spelen zoals bijvoorbeeld voetballen op het park. Op verzoek van de gemeente worden op het park geen honden toegelaten. De gedragscode voor zowel junioren als senioren is van toepassing op de baan en park. Het bestuur is gerechtigd om een speler die zich niet aan de reglementen houdt, te schorsen voor een periode van 4 weken.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 258 252

Smash Bergen op Zoom

Beukenlaan 12
4624 AE Bergen op Zoom