Training Volwassenen

Reguliere les
De reguliere training voor volwassenen is een uur in een groepje van 4 personen. Er wordt getraind op technische, tactische, mentale en conditionele aspecten. Verder bestaat de mogelijkheid om privĂ© te trainen of een duo training te volgen. Bij de indeling wordt uitgegaan van de aangegeven groepsgrootte. Mocht u inschrijven voor een groep van 4 personen 1 uur, maar lukt het niet om u voor deze lessoort in te delen, dan wordt u automatisch voor 3 personen 3 kwartier of 2 personen een half uur ingedeeld zodat de kosten gelijk blijven.
 

Training voor competitieteams
Voor de spelers die competitie spelen is er een mogelijkheid om met je team training te volgen ter voorbereiding op de competitie. Het zijn 5 trainingen van 60 minuten die ingepland worden in onderling overleg. Deze trainingen zijn vooral gericht op de tactiek. De lessen worden gegeven in overleg met de gewenste/beschikbare trainer. Inschrijven dient te gebeuren per competitieteam. De kosten worden verdeeld onder het aantal deelnemende teamgenoten. Bij interesse voor deze teamtraining, graag even contact opnemen met Robert: [email protected]

Introductiepakket 
Voor starters hebben we het indroductie tenispakket. Voor meer informatie kijk hier. 

Zomertraining 
Als u wilt deelnemen aan de zomertraining, dan graag onderstaande link aanklikken om een account aan te maken in yourtennis om te kunnen inschrijven.

Https://www.yourtennis.nl/clubs/smash-bergen-op-zoom

Vragen over trainen? Mail [email protected] of bel 06-53511294