Volwassenen

De reguliere training voor volwassenen is een uur in een groepje van 4 personen. Er wordt getraind op technische, tactische, mentale en conditionele aspecten. Verder bestaat de mogelijkheid om privé te trainen of een duo training te volgen. Bij de indeling wordt uitgegaan van de aangegeven groepsgrootte. Mocht u inschrijven voor een groep van 4 personen 1 uur, maar lukt het niet om u voor deze lessoort in te delen, dan wordt u automatisch voor 3 personen 3 kwartier of 2 personen een half uur ingedeeld zodat de kosten gelijk blijven. 

Training voor competitieteams

Voor de spelers die competitie spelen is er een mogelijkheid om met je team training te volgen ter voorbereiding op de competitie. Het zijn 5 trainingen van 60 minuten die ingepland worden in onderling overleg. Deze trainingen zijn vooral gericht op de tactiek. De lessen worden gegeven in overleg met de gewenste/beschikbare trainer. Inschrijven dient te gebeuren per competitieteam. De kosten worden verdeeld onder het aantal deelnemende teamgenoten.

Introductie Tennispakket voor volwassenen (ITP)

Aanbieding:
• 10 weken iedere week 3 kwartier les
• Een nieuw tennisracket t.w.v. € 100,00 wat behouden mag worden
• Lidmaatschap tot het einde van het jaar

Voor slechts: 165 EURO (zonder racket 115 EURO). 

Wanneer les: maandag t/m donderdag, dag en tijd in overleg.
Waar: op de banen van Smash
Voor wie: iedereen van 18 jaar of ouder, geen of minimale tenniservaring en laatste 5 jaar geen lid geweest van andere tennisvereniging

Inschrijven Trainingen

Na opgave krijgt u een ontvangstbevestiging en verdere informatie.
Voor vragen kunt u bellen met: Robert Wijnveen, 06-53511294 of per email: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 258 252

Smash Bergen op Zoom

Beukenlaan 12
4624 AE Bergen op Zoom