Volwassenen

De tennistraining waarin aandacht wordt besteed aan het verbeteren van je techniek. Er wordt ook getraind op tactische en mentale aspecten. Ook wordt er getraind op wedstrijdvormen. Deze trainingsvorm kan gevolgd worden als privé les, duo training of in groepen van verschillende samenstelling en met verschillende lesduur. Er zijn tennissers die naast deze eerste training aanvullende training volgen ( extra groepstraining, privé les of bewegingsscholing/conditie training). Bij de indeling wordt uitgegaan van de aangegeven groepsgrootte. Mocht u inschrijven voor een groep van 4 personen 1 uur, maar lukt het niet om u voor deze lessoort in te delen, dan wordt u automatisch voor 3 personen 3 kwartier of 2 personen een half uur ingedeeld zodat de kosten gelijk blijven.

Training voor competitieteams

Voor de spelers die competitie spelen is er een mogelijkheid om met je team training te volgen ter voorbereiding op de competitie. Het zijn 5 trainingen van 60 minuten die ingepland worden in onderling overleg. Deze trainingen zijn vooral gericht op de tactiek. De lessen worden gegeven in overleg met de gewenste/beschikbare trainer. Inschrijven dient te gebeuren per competitieteam. De kosten worden verdeeld onder het aantal deelnemende teamgenoten.

Introductie Tennispakket voor volwassenen (ITP)

Aanbieding:
• 10 weken iedere week 3 kwartier les
• Een nieuw tennisracket t.w.v. € 100,00 wat behouden mag worden
• Vrij spelen tot en met 31 december 2018

Voor slechts: 165 EURO (zonder racket 115 EURO). LET OP: Indien u geen lid wenst te blijven in 2019 dient u dit uiterlijk 15 december 2018 door te geven aan de ledenadministratie.

Wanneer les: maandag t/m donderdag, dag en tijd in overleg.
Waar: op de banen van Smash
Voor wie: iedereen van 18 jaar of ouder, geen of minimale tenniservaring en laatste 5 jaar geen lid geweest van andere tennisvereniging

Opgeven hiervoor kan via de intranetsite van Smash:   (wees op tijd, want VOL is VOL!!!)

Na opgave krijgt u een ontvangstbevestiging en verdere informatie.
Voor vragen kunt u bellen met: Robert Wijnveen, 06-53511294 of per email: [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0164-258252

Smash Bergen op Zoom

Beukenlaan 12
4624 AE Bergen op Zoom