Voorjaarscompetitie 2021

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Het animo om competitie te spelen is erg groot. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. De KNLTB doet er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan.  
 
De start van de competitie in april zoals we gewend zijn, is gezien de coronamaatregelen niet realistisch. We hopen dat de huidige coronamaatregelen effect hebben en versoepelingen straks weer mogelijk zijn, om ook wedstrijden te kunnen spelen. De intentie is nu om te starten in mei, zodat we nog een volledige competitie kunnen spelen. De voorlopige speeldata voor de voorjaarscompetitie kan je terug vinden in de bijlage.

Op 8 maart staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Dan zal de KNLTB de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw bekijken. Uiterlijk 1 maand voor de start van de competitie zal de KNLTB een besluit nemen over de daadwerkelijke start van de competitie begin mei. Mocht een start begin mei door de dan geldende maatregelen toch nog niet mogelijk zijn, dan hebben we nog een week uitloop naar start in de 2e week van mei of gaan ze kijken naar een aangepaste vorm van competitie met bijvoorbeeld minder speeldagen. 

Het blijft voor ons ook afwachten en meebewegen met de coronamaatregelen. De kans is aanwezig dat we competitie spelen met de 1.5 meter maatregel en een gesloten kantine. 
Maar dat hopen wij natuurlijk van niet.
 
Zodra wij meer informatie hebben, horen jullie weer van ons.
 
Met sportieve groet,
 
Monique, Pytrik & Yashvin