Voorjaarscompetitie 2020

De winter moet nog echt beginnen, maar de inschrijving voor de voorjaarscompetitie is geopend! Schrijf je nu in! Dat kan individueel, maar ook als team.

Wat is nieuw: 
Vanaf dit jaar kan je je inschrijven voor de HD 50+ op zaterdag.

Individueel inschrijven: Heel veel (nieuwe) leden denken dat je alleen per team kunt opgeven, maar niets is minder waar! Wanneer je je inschrijft, bekijkt de Technische commissie samen met de trainers of er een compleet nieuw team samengesteld kan worden, of dat je ergens kunt aansluiten. Het is geen garantie dat je ook daadwerkelijk competitie kunt gaan spelen, maar we doen daar ons uiterste best voor! Waneer er geen plekje voor je is, dan nemen we contact met je op. Je kunt dan altijd op de reservelijst geplaatst worden!

8/9 tennis 
Sinds 2 jaar organiseren wij 8/9 competitie op de donderdagavond. Wij geven de (startende) recreatieve spelers de kans om kennis te laten maken met het spelen van wedstrijden in competitievorm. Je speelt 7 donderdagavonden in de maanden april en mei tegen andere verenigingen waardoor je zowel bij Smash speelt als ook naar andere verenigingen toegaat. 
Let op: 
Alleen voor (startende) recreatieve tennissers speelsterkte 8 en 9 (17+);       
-  Het is gemakkelijk teams te vormen, want er zijn maar 3 mensen nodig;
-  Gezelligheid staat voorop en iedereen speelt op zijn eigen niveau. Resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte;
-  Elk team speelt twee dubbels (DD, HD of GD, alle combinaties mogelijk). Dit zorgt voor veel flexibiliteit. Er is altijd wel een invaller te vinden, mocht iemand uit het team niet kunnen;
-  Voor deze competitie geldt Compact Spelen(bij 40-40 winnend punt en 3e set super tiebreak). Wedstrijden zijn daardoor maximaal 1,5 uur.  In de bijlage vind je  nog handige tips. Lees het aandachtig !

Inschrijfformulier: Regelmatig krijgen wij verzoeken om meerdere mensen rechten te geven voor uitslagen omdat de captain bijvoorbeeld verhinderd of niet aanwezig is. Als je het inschrijfformulier invult dan krijgt nummer 1 (captain) en 2 de rechten om uitslagen in te vullen, dus vul het formulier goed in alsjeblieft.

Graag het word document versturen naar: [email protected] De inschrijving sluit op 12 december 23:59  

Wij hopen net als afgelopen jaar op veel inschrijvingen.  

Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2020.docx compdatavoorjaar2020-def.pdf tips-voor-89-spelers.pdf