Tennisfit 50+ weer van start

Voor alle 50+ inwoners van de gemeente Bergen op Zoom start Smash in april weer met een nieuwe cursus Tennisfit 50+. De vorige groep (15 deelnemers) is dit voorjaar enthousiast gestart en de eerste resultaten zijn reeds zichtbaar.

Trainer en mede organisator Dick Waasdorp: "na 10 lessen kan iedereen leuk meedoen in dubbelspel en merk ik vooral verbetering in coördinatie en stabiliteit". Doel van het project is o.a. sporters zo lang mogelijk blessure vrij en met zo veel mogelijk plezier te laten tennissen. Verder is het sociale contact heel belangrijk. Een van de deelnemers hierover: "tijdens de racket-toss ochtend drinken we tussendoor gezellig koffie en ik heb inmiddels al meerdere nieuwe contacten opgedaan. Heel gezellig allemaal en toch sportief bezig".

Medio april willen we de volgende groep van 8 deelnemers opstarten, dus schrijf je nu in! Naast het tennissen wordt er ook gewerkt aan consitieverbetering en het voorkomen van blessures. Voor slechts 50 euro krijt de deelnemer:

* 10 lessen van 60 minuten in een groep van 8 personen
*   1 jaar deelname aan onze rackettoss: extra trainen om uw  condite verder te verbeteren met een grotere groep;
*   1 jaar daglidmaatschap van Smash Bergen op Zoom
*   Gratis fysieke test
*   Gratis deelname aan "expert meetings" 

Opgeven voor dit project?

Stuur een mail naar: [email protected] en wij nemen contact met u op. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dick Waasdorp, telefoon (06) 51882301.