Laatste kans: Tennisfit 50+!

Voor 2020 is er nog ruimte voor slechts 16 nieuwe deelnemers aan dit Project.

Dick Waasdorp, trainer van Smash: "de deelnemers zijn heel enthousiast en je merkt meteen dat iedereen vlot vooruit gaat. Dit omdat we twee keer per week op de baan staan. Iedereen is verantwoord bezig met spieren versterken, bewegen en techniek leren. Bovendien is de sfeer heel ontspannen en gezellig"

Binnenkort willen we de volgende  2 groepen van 8 deelnemers opstarten. Dit zijn de laatste twee groepen die geplaatst kunnen worden, dus schrijf je nu in!

Het project Tennisfit 50+ is bedoeld voor inwoners van de gemeente Bergen op Zoom. Dit project houdt in dat er een jaar lang onder professionele begeleiding getennist kan worden. Naast het tennissen wordt er ook gewerkt aan conditieverbetering en het voorkomen van blessures.

Voor slechts vijftig euro krijgt de deelnemer:

-        10 lessen van 60 min. In een groep van 8 personen
-        1 jaar deelname aan onze  rackettoss; extra trainen, om uw conditie verder te verbeteren, met een grotere groep
-        1 jaar daglidmaatschap van Smash Bergen op Zoom
-        Gratis fysieke test
-        Gratis deelname aan “Expert Meetings”

Opgeven voor dit project? Stuur een mail naar [email protected] en wij nemen contact met u op. Voor verdere informatie belt u Dick Waasdorp 06-51882301