Veilig sporten: ga tennissen!

31 augustus 2020


  • Vanaf 1 oktober start onze nieuwe introductiecursus met 10 lessen (buiten voor middelbare schooljeugd en volwassenen en binnen voor basisschool jeugd 18 lessen) inclusief racket en lidmaatschap tot 31 december 2021, ongeacht leeftijd.

“Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Een lidmaatschap kost voor volwassenen normaal gesproken € 145,00 per jaar en het racket heeft al een waarde van € 99,00. Onze ITP-cursus wordt al aangeboden voor €151,00 voor middelbare schooljeugd en volwassenen en voor  € 180,00  voor basisschooljeugd vanaf 5 jaar.  

Vanaf oktober staan onze 3 trainers voor u klaar om de eerste lessen te geven. Dick Waasdorp hierover: “binnen 10 weken kan iedereen het spel met de verschillende basisslagen spelen en mee gaan doen aan allerlei activiteiten.”

Informatie over deze actie? Stuur een mail naar [email protected]

Tennisvereniging Smash besteedt veel aandacht aan het nemen van corona-maatregelen, zodat er veilig en gezond gesport kan worden. Smash wil iedereen die veilig wil sporten en graag wil kennismaken met de tennissport een uniek mogelijkheidbieden.

Nieuwscategorieën