Update!

05 juli 2020


1 juli: verdere versoepeling corona-maatregelen – wat gaat er veranderen?
 
Per 1 juli zijn de corona-maatregelen voor sportverenigingen verder versoepeld door de overheid. We zijn dan ook blij dat we als vereniging weer een stapje richting het “nieuwe normaal” van de 1,5m samenleving kunnen doen, waarbij het voor ons belangrijk is dat iedereen veilig en gezond op ons tennispark kan zijn. 

Vanaf maandag 6 juli zullen de volgende wijzigingen van kracht worden:

  1. Openingstijden park: Het park zal geopend zijn van 8.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds. Er zijn geen beperkingen meer voor leden tot en met 18 jaar. Looproutes blijven van kracht.
  2. Afhangen:
  • De gravelbanen kunnen alleen afgehangen worden via het afhangbord in het clubhuis.
  • De smashcourt-banen kunnen 1 dag van tevoren online worden afgehangen, maar moeten wel bevestigd worden op het afhangbord in het clubhuis voor aanvang van de gereserveerde tijd.
  • Bestaande reserveringen zullen blijven staan.
  1. Speeltijden:  Voor enkelspel kan voor 30 minuten, voor dubbelspel 60 minuten, worden afgehangen.
  2. Openingstijden kantine:  De kantine zal geopend zijn van 19.30 – 23.00 uur van maandag t/m donderdagavond en bij speciale events op de vereniging. In de kantine en op het terras gelden de Koninklijke Horeca Nederland richtlijnen. Tafels en stoelen mogen niet verplaatst worden en per tafel maximaal 4 spelers. Verdere richtlijnen staan beschreven op de tafels en zijn eerder gecommuniceerd in de nieuwsbrief. Tassen kunnen niet meegenomen worden in de kantine of veranda en moeten in een van de twee tassenrekken worden geplaatst.
  3. Gebruik kleedlokalen:  Er is slechts 1 kleedlokaal beschikbaar voor omkleden op dit moment. Als TV Smash hebben we ervoor gekozen om douchen in deze fase nog niet mogelijk te maken. Dit heeft te maken met de extra schoonmaakactiviteiten die dan geregeld moeten worden.
  4. Introducees: In de afgelopen tijd is gebleken dat er een grote belangstelling is om een keertje met een niet-Smash lid op onze vereniging te spelen. Dit is vanaf nu weer mogelijk voor introducees met een geldig KNLTB-lidmaatschap bij een andere vereniging. De bestaande introductieregeling is van kracht, d.w.z. per bezoekende speler dient een bedrag van €3,50 worden overgemaakt op NL91RABO0143932837 en op het afhangbord dient de naam van de introducé vermeld te worden. De verantwoordelijkheid voor het correct toepassen van deze regeling ligt bij het Smash-lid.
  5. Introductie jeugdleden gemeente Bergen op Zoom/Woensdrecht/Steenbergen/Roosendaal tijdens zomervakantie: Tijdens de zomervakantie mogen jeugdleden gratis jeugdleden van andere verenigingen uit de gemeente Bergen op Zoom of buurgemeenten introduceren, mits deze spelers wel een geldig KNLTB-lidmaatschap hebben.

 
Met sportieve groet,
 
Bestuur TV Smash BoZ

Nieuwscategorieën