Samen naar de film!

03 september 2020


Onze tennisverenigingen TV Smash en LTC De Zoom en smartlappenkoor Bittere Tranen hebben in 2019 de status van dementievriendelijke vereniging verworven.
Dat betekent dat zij alle zeilen bijzetten om kwetsbare leden zolang mogelijk als volwaardig en actief lid binnen boord te houden.

Dit jaar is het thema voor Wereld Alzheimerdag van 21 september “Jong ontmoet oud”. Nu heeft de gemeentelijke werkgroep DVG en de werkgroep van onze verenigingen geregeld dat we in het kader van dit thema op deze dag naar de bioscoop kunnen, jong en oud, opa/oma met kleinkind. Samen gezellig naar de Kiek om te kijken naar de film Kapsalon Romy.
Jong en oud zijn uitgenodigd en na afloop vindt er nog een korte nabespreking plaats.

“Het is een hartverwarmende film van Mischa Kamp, naar het scenario van Tamara Bos, met Beppie Melissen, Noortje Herlaar en Vita Heijmen. De band tussen de 10- jarige Romy en haar strenge oma, kapster Stine, is broos, maar verandert ingrijpend als oma steeds vergeetachtiger wordt.”

Een duidelijk verhaal wat ons allemaal kan overkomen; onbegrepen gedrag en later herkenning, begrip en respect.

In het kader van de RIVM-maatregelen is het wel noodzakelijk dat er vooraf wordt aangemeld om plaatsen in de bioscoop te reserveren. Natuurlijk alleen als er geen klachten zijn en de spelregels, zoals afstand houden, worden gevolgd. In de bioscoop is hier rekening mee gehouden. Indien bezoekers behoefte hebben aan het dragen van een mondkapje, gelieve hier zelf in te voorzien.

Entree is gratis.

Aanmelden is wel een vereiste, waarbij u ook aangeeft welke voorstelling u wilt bezoeken.

Daarna krijgt u nog een bevestiging van inschrijving en akkoordverklaring

U geeft aan naar welke voorstelling de voorkeur uitgaat:
maandag 21 september om 11.00 uur of 16.00 uur. We hopen dat de leden van onze verenigingen vooral intekenen op 16.00 uur, met de jeugd na schooltijd.

Aanmelden kunt u via de onderstaande link (of kopiëren en plakken in uw browser):

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vdxSxHh5m0WI3VL7GWXd79YlFg_4sERLilClYc_l5QlUNENLQlgwRjNURE4wUkU0Rkw2MEo2SzhMOS4u

Of door te mailen of bellen:

Mailadres: [email protected]
Telefoon: 06-34540835 (Martien van Leeuwen).
Vermeld dan s.v.p. hoe laat u wenst te komen, 11:00 uur of 16:00 uur en vermeld uw eigen naam en de naam van degene die met u mee komt.

Aanmelden kan t/m woensdag 16 september 2020.
Graag tot ziens!

Nieuwscategorieën