Oproep voor archiefcommissie!

19 mei 2019


Onze tennisvereniging is opgericht op 28 april 1938. In het inmiddels 81-jarige bestaan is er uiteraard heel veel gebeurd. Het bestuur speelt met de gedachte (als er tenminste leden gevonden worden, die hier energie in willen steken) om een zogenaamde archiefcommissie op te richten. De doelstelling van deze commissie is uiteraard om zoveel mogelijk gegevens te achterhalen vanaf het verre verleden tot heden en op die manier te komen tot een (digitaal) overzicht van het wel en wee van SmashBoZ sinds de oprichting.

Voetbalvereniging M.O.C. ’17 en atletiekvereniging SPADO hebben al langere tijd een archiefcommissie. Zij zijn bereid om de archiefcommissie van SmashBoZ inzicht te geven in hun werkwijze. Bij beide verenigingen is de archiefcommissie 1 middag in de week bezig met ‘het spitten in het verleden’.

Omdat er heel wat werk te verzetten is zoeken we enkele leden, die zich hierbij willen aansluiten. Heb je iets met geschiedenis en belangrijke spullen bewaren, dan is dit wellicht iets voor jou. In onderling overleg wordt besproken wanneer de commissie samenkomt..

Belangstelling? Meld je dan aan bij Harry Bakx via [email protected], graag voor 01-07-2019