Mooie week in het kader van Alzheimer

28 september 2020


DVV, dementievriendelijke vereniging, is weer goed op de kaart gezet. Maandag 21 september was Wereld Alzheimerdag met als thema “Jong ontmoet oud ”.

Een dag die we vierden met het aanbieden van de film “Kapsalon Romy” in de bioscoop. Heel wat leden hebben we kunnen verwelkomen met popcorn en een glaasje fris. De film was indrukwekkend, voor sommige bezoekers confronterend maar vooral heel toepasselijk voor deze Wereld Alzheimerdag.

Om het hierbij niet te laten hebben we samen met de Zoom en smartlappenkoor Bittere Tranen heel de week, ieder competitieteam en hun tegenpartij, getrakteerd op een heerlijk, bijzonder lekker cakeje. Een cakeje met het Vergeet-mij-nietje als logo erop.

Waarom deelden we deze cakejes uit?  Dat was om te laten zien dat wij, Smash, een dementievriendelijke vereniging zijn en  dit ook uit willen stralen. Ieder team heeft van ons uitleg gekregen voordat we overgingen tot het uitdelen van deze heerlijke versnapering.  De reacties waren leuk, goed, erg positief. Zelfs bij de jeugdteams werd ontzettend leuk en lief gereageerd.

Er zit natuurlijk ook iemand achter het maken van deze cakejes en dat is Wil Doomen, lid van de Zoom. We hebben de reacties overgebracht en zijn hem zeer erkentelijk.

Dank jullie wel voor de spontane reacties die we kregen. Wij blijven met z’n alle zorgen dat Smash een dementievriendelijke vereniging blijft en zich daar ook naar gedraagt. Want ieder lid hoort bij de club en moet zo lang als het kan kunnen blijven tennissen.

Sportieve groet,

Miranda, Elma en Els

Nieuwscategorieën