KNLTB competitie 2020

02 juni 2020


We gaan er van uit dat de officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB competitie 2020 dan kan starten.
Dat is natuurlijk goed nieuws, al zullen we een slag om de arm moeten blijven houden.  
Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen.
 
Alle captains van de teams, die ingeschreven hadden voor de voorjaarscompetitie 2020, zijn aangeschreven of ze door willen schuiven met hun team naar de competitie in het najaar.
Hierop heeft ongeveer 80% positief gereageerd.
Dat wil zeggen dat er nog mogelijkheden zijn op bepaalde speeldagen om je als team, individueel of als reserve op te geven.
Alle opties zijn nog open met uitzondering van de vrijdagavonden omdat daar alle teams aangegeven hebben ook in het najaar te willen spelen. 
 
Tot en met 20 juni kun je inschrijven door middel van bijgaande formulieren hiervoor te gebruiken. Let op er is nu een inschrijfformulier voor zowel individuele inschrijving als teaminschrijvingen.
 
Wij gaan alvast met de voorbereidingen aan de slag en hopen samen met jullie dat we in september weer competitie kunnen gaan spelen.

Inschrijfformulier team 2020.docx Inschrijfformulier indivueel 2020.docx

Nieuwscategorieën