Grote Clubactie coronaproof!

08 september 2020


Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
We gaan ons extra inzetten om onze club een steuntje in de rug te geven in dit moeilijke jaar.
Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Als alle Smash leden (jeugd en senioren) nu minimaal 2 loten kopen / verkopen, dan hebben we de 2000 aangekochte loten dus zo verkocht en hebben we de clubkas met een kleine €5000,- gespekt.
 
Winkans 1 op 10!
Er zijn ruim 300.000 prijzen te winnen in de loterij! Kijk voor meer info op www.clubactie.nl
 
Verantwoord loten verkopen
Samen met onze trainers zullen we (zowel jeugd- als seniorleden) via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.
 
Extra inkomsten hard nodig
We vertrouwen erop dat eenieder lid er de schouders onder wil zetten en er vol voor gaat. Zo hopen we ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.
 
Doe jij ook mee? Let op Facebook, Instagram, Smash website, nieuwsbrief etc. voor verdere informatie.
 
Alvast bedankt voor jullie bijdrage en inzet!
 
Met sportieve groet,
 
Team "Grote Clubactie" Smash Bergen op Zoom

 

Nieuwscategorieën