Grote Clubactie

20 september 2021


Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. We gaan ons extra inzetten om de aanschaf van padelbanen een boost te geven.
Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Als alle Smash leden (jeugd en senioren) nu minimaal 2 loten kopen / verkopen, dan hebben we de 2000 aangekochte loten dus zo verkocht en hebben we de clubkas met een kleine €5000,- gespekt.
 
Winkans 1 op 10!
Er zijn ruim 300.000 prijzen te winnen in de loterij! Kijk voor meer info op www.clubactie.nl
 
Loten verkopen
Hoe gaat het in z’n werk, heel gemakkelijk met de QR code die je zaterdag in je e-mail krijgt. Zie dit instructiefilmpje.
 
Extra inkomsten hard nodig
We vertrouwen erop dat ieder lid er de schouders onder wil zetten en er vol voor gaat. Zo hopen we ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Jullie willen toch ook dat de padelbanen er komen?
 
Doe jij ook mee? Let op Facebook, Instagram, Smash website, nieuwsbrief etc. voor verdere informatie. A.s. zaterdag krijg je dus via de e-mail je persoonlijke QR code. Daarmee kun je gemakkelijk je familie, vrienden en kennissen via WhatsApp uitnodigen om loten te kopen via jouw persoonlijke pagina.
 
Alvast bedankt voor jullie bijdrage en inzet!

Nieuwscategorieën