Clubhuis vanaf 1 juli weer open

22 juni 2020


Het bestuur heeft er alles aan gedaan om het verblijf in het clubhuis en de veranda voor degenen die bardienst doen en de gasten zo veilig mogelijk te houden. Bij onderstaande regels hebben we de medewerking van alle leden nodig en we rekenen daar ook op.  

Wij hanteren de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid, ten aanzien van de horeca.  

Volg de looproute zoals aangegeven: Ingang via de hal en de veranda, uitgang via de hal
Bij het betreden van het clubhuis moet je je handen desinfecteren (desinfectiemiddel in de hal)
De tafels en stoelen zijn zo geplaatst, dat je op 1,5 meter van elkaar zit.
Tafels en stoelen mogen niet verschoven worden.  

Drankjes bestellen:
1 persoon van een groep bestelt aan de bar.
De barmedewerker zet je bestelling op een dienblad op de bar neer.
Dezelfde persoon rekent af door te pinnen en neemt de bestelling mee.
Bij een volgende bestelling geldt dezelfde procedure.
Bij vertrek dienblad met glazen terug op de bar zetten  
Blijf op 1,5 meter afstand van de barvrijwilliger en andere gasten.

Als de gast(en) vertrek (t)ken reinigt de barmedewerker de stoelen en tafels  
De deuren van het clubhuis en de veranda zoveel mogelijk open houden i.v.m. een goede ventilatie   Na gebruik toilet en wasbak desinfecteren met beschikbare middele.n  

De barmedewerker is bevoegd om de gasten aan te spreken bij het zich niet houden aan de regels   Houd je aan de looprichtingen in het clubhuis  

Nieuwscategorieën