Bardiensten 2021 invullen

11 december 2020


Ondanks de huidige beperkingen door corona, zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe tennisseizoen 2021. We zijn hoopvol gestemd dat volgend jaar weer een normaler jaar gaat worden en hebben weer een mooie evenementenkalender vastgesteld.
 
Als je geen bardienstverplichtingen hebt voor 2021, dan is onderstaande niet voor jou van toepassing.
 
Uiteraard hebben we jouw hulp nodig voor de bezetting van de bar. We nodigen je uit om zo snel mogelijk (uiterlijk op 31 december 2020) in te schrijven voor je bardienst(en).

Inschrijven
Als je bent ingelogd op de website ga je naar Mijn club -> Diensten -> ga naar een datum met een groene bardienst -> klik op inplannen en klaar! Je kunt je tevens inschrijven via de ClubApp.

Bardienst afkopen
Als je je bardienst(en) niet wilt of kunt vervullen, dan kun je deze afkopen voor een bedrag van € 35,00 per bardienst. Dit mag je overmaken naar: Smash Bergen op Zoom rekeningnummer NL91 RABO 0143 9328 37onder vermelding van: afkoop bardienst, je naam en je KNLTB nummer. Kom je er niet aan uit of heb je vragen? Stuur dan een mail naar [email protected].

IVA certificaat
Let op, voor het vervullen van je bardienst moet je een IVA certificaat behalen!
Neem daarom even de tijd en lees de uitleg en de instructie voor het volgen van de online training hier op de website.

Geldigheid KNLTB pas
Vanaf 2019 wordt de KNLTB pas niet elk jaar vernieuwd. Voor die tijd kreeg je alleen je pas als je de contributie betaald had en aan je bardienstverplichting(en) had voldaan. Voor nu geldt dat je KNLTB pas voor 2021 geblokkeerd wordt, als je niet aan je bardienstverplichting(en) hebt voldaan. Dit gaat ook gelden voor de betaling van je contributie, die eind januari geïnd gaat worden.

Eventueel vervallen van bardiensten door Covid 19
We hopen uiteraard dat het clubhuis weer snel open mag, maar dat kan misschien ook nog wel even duren. Als er een bardienst komt te vervallen door de gedwongen sluiting van het clubhuis in 2021, dan blijft de verplichting staan om, indien nodig, die in de loop van het jaar alsnog in te vullen.

Nieuwscategorieën