CURSUS TENNISFIT 50+

Wist u dat inmiddels meer dan 50% van tennissend Nederland ouder is dan 50 jaar? De KNLTB volgt de ontwikkelingen op allerlei gebied. Via de club analytics kunnen wij precies zien hoe de ontwikkelingen zijn en waarom mensen beginnen met tennissen, maar ook waarom men ermee stopt.

Bij de doelgroep 50+ komen de volgende redenen naar voren:
1. Blessures.
2. Conditie staat het niet meer toe.
3. Gezelligheid.


Bij Smash willen wij meehelpen deze trend te keren door voor nieuwe tennissers een aangepast project op te starten en voor onze bestaande leden een cursus aan te bieden om de deelnemers te ondersteunen. Doel is:
• Het voorkomen van blessures
• Het helpen verbeteren van de algehele conditie
• Technisch en tactisch inzicht verbeteren, waardoor plezier in tennis zo lang mogelijk gewaarborgd blijft.

Robert en Dick gaan deze nieuwe lesvorm verzorgen.
De cursus bestaat uit 10 lessen van een uur in een groep van 8 deelnemers .
De trainingen zijn hoofdzakelijk met racket en bal en voor een klein deel zonder racket en bal. Techniek en tactiek helpen zeker blessures voorkomen, dus afhankelijk van het niveau van de groep wordt hier ook ruim voldoende aandacht aan besteed. De cursus wordt bij voldoende aanmeldingen overdag gegeven. `s avonds in overleg met de trainers. De kosten bedragen € 62,50 per persoon.

Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van: inschrijving tennis fit 50+. Vergeet niet uw niveau en beschikbare dagen/ tijden te vermelden.
En oh ja; Bent u iets jonger dan 50 dan kunt u zeker reageren!!